Web
Analytics
OM KLUBBEN VÅR / BLI MEDLEM?

HVORFOR ROTARY?                                                                                                      SEND EMAIL TIL INFO@BVRK.ORG

Rotary er en tjeneste- og yrkesorganisasjon. Forretningsidéen er medmenneskelighet og varen er å tjene andre. Rotarianere tilbyr sine tjenester både lokalt og internasjonalt, både gjennom arbeid og økonomisk støtte. Dette er kanskje den beste grunnen for å bli Rotarianer: Å få mulighet til å gjøre noe for andre, og utvikle seg selv gjennom prosessen. Det gir rikelig belønning og egenutvikling.

I en stadig mer utfordrende verden bidrar Rotary til oppfylling av et av våre mest grunnleggende behov - vennskap og samhørighet.
Det er en av to grunner til at Rotary ble stiftet i 1905. 

Hver uke forsøker Rotary å gi informasjon om hva som skjer - lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Hvert møte gir mulighet for å høre interessante foredrag fra forskjellige innledere med stor spredning av emner.

Engasjement i Rotary er moro. Møter, treffe venner, jobbe med prosjekter, sosiale treff - engasjer deg og vær med!

Det er få steder i verden det ikke finnes en klubb, og alle er hjertelig velkommen, ja til og med oppfordret, til å møte i de mer enn 30.000 klubbene i 162 land.

Rotary er for folk som liker mennesker. Ukentlig utvikles du som person - sosialt og medmenneskelig.
Vi tilbyr et av verdens største utvekslingsprogram, stipender, og egne klubber for ungdom og fremtidige Rotarianere (Rotaract/Interract).

I Rotary finnes nesten alle religioner, land, kultur, hudfarge, rase, trosbekjennelse, politisk overbevisning, språk, og etnisk tilhørighet. Rotary er et gjennomsnitt av ledere med forskjellig bakgrunn, som gjennom samarbeid lærer å elske å respektere mennesker overalt uansett bakgrunn. På denne måten er de med på å bedre verdensforståelse.

Rotarianere er for alle innen forretningsliv, offentlig, kunst, kultur, militære, religiøse og andre grupperinger. Rotary er den eldste og mest prestisjefylte serviceklubb i verden. Blant medlemmene finnes ledere på flere nivå som er med å forme vår verdens politiske utvikling.

Rotary har ingen hemmelige ritualer, regler, trosbekjennelse eller håndtrykk. Den er et åpent samfunn for kvinner og menn som helt enkelt tror på at det å hjelpe andre gir en bedre verden.

Hvis du synes dette er interessant og har lyst til et avbrekk 1 gang i uken på torsdager fra kl 18:15 til kl 19.30 - kan du ta kontakt med oss på info@bvrk.org - så inviterer vi deg gjerne til et hyggelig medlemsmøte uten forpliktelser - eller tar en prat om hvem vi er og hvorfor vi er medlem av Bærums Verk Rotary Klubb. :)
Møteinformasjon

Møtested: Lommedalen og Bærums Verk Seniorsenter,
Adresse: Skolegata 10
Postnummer: 1352
Sted: Lommedalen
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no

Place content here

Møtearkiv fra
før August 2022rotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

Nytt fra Distriktet

Loading RSS...