Web
Analytics
FOR KLUBBENS MEDLEMMER / VAKTLISTE GREINEHYTTA


Her er vaktlisten for Greinehytta sesongen 2019-20:        

KLIKK HER 

VIKTIG INFO:

-          Inntil formaliteter vedr etablering av Greinehytta Venner er på plass opprettes Greinehyttas Venner som egen underkomite under Greinehytta-komiteen. Alle medlemmer i BVRK er medlemmer, og personer utenfor klubben blir «assosierte medlemmer» inntil formalitetene nevnt ovenfor er etablert.

-          Klubbens medlemmer oppfordres til å invitere utenforstående som assosierte medlemmer slik dette er beskrevet ovenfor.

-          Klubbens medlemmer som tar vakt sammen med et nytt assosiert medlem har førsterett på valg av vakter, det oppfordres til dobbeltvakter.

-          Valg/søknad om vaktdatoer sammen med assosierte medlemmer har førsterett frem til 15. oktober. Etter dette er det fri påmelding av klubbens medlemmer.

-          Helgene 7-8.12, 14-15.12, 21-22.03 og 28-29.03 er foreløpig sperret for valg/søknad i og med at skiføret disse helgene erfaringsmessig er usikkert.

-          Valg/søknad om vaktdatoer meldes til Trygve Danielsen / på vår hjemmeside (info vil følge). Se etter ledige datoer i oversikten - og finn den/de datoer du kan ta vakt.
Send disse datoene til Trygve på mail,   trydanielsen(a)gmail.com
Trygve vil koordinere alle datoer, og setter disse inn i en oppdatert liste. Sjekk derfor etter 1-2 dager om dine datoer er satt opp. Når dine vaktdatoer vises i oversikten er de bekreftet.

Møteinformasjon

Møtested: Lommedalen og Bærums Verk Seniorsenter,
Adresse: Skolegata 10
Postnummer: 1352
Sted: Lommedalen
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 18:15:00
Møtespråk: no


Les merrotary lenker

Distriktshåndboken Distrikt 2310

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra NORFO

Loading RSS...

Nytt fra Distriktet

Loading RSS...